Blog


24 oktober 2020: de dag dat de Verenigde Naties het 75 jarige bestaan vierde en het tevens de laatste dag was van de viering 75 jaar Vrijheid. Op deze dag zag het boekje 'jouw vrede als superkracht' het levenslicht.

De 6-jarige Dunya nam het in ontvangst en stond symbool voor al die kinderen in Den Haag die het boekje nog gaan ontvangen. Met het Vredespaleis op de achtergrond, in aanwezigheid van degenen die er aan meewerkten: Hiske de Vries (www.verhalenalacarte.nl) met de hertaling in samenwerking met Marie-Lisette Derks, schrijfster van het Inspiratieboek voor innerlijke vrede; Aleid Landeweerd (www.aleidland.nl) met illustraties en vormgeving. Als ambassadeur van Peace in the Park was Marco Oostdijk aanwezig. Het boekje is uitgegeven door de stichting Peace in the Park, met subsidie van de gemeente Den Haag ter gelegenheid van 75 jaar Vrijheid.

De vertaling van het Inspiratieboek voor innerlijke vrede voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, voor op school, in de wijk en thuis. Workshop aanvragen en boekje(s) bestellen via info@peaceinthepark.nl