Innerlijke Vrede

Stichting Peace in the Park - Den Haag

Een samenleving waar vrede zichtbaar leeft in mensen. Vrede als universele kracht ongeacht religie, cultuur of afkomst. Vrede als innerlijke dimensie die je dichter bij jezelf en je medemensen brengt. Vrede als bron die inspireert tot verbinding met anderen of om actie te ondernemen en initiatieven te ontplooien”.Dit is de visie van Stichting Peace in the Park en deze visie is vertaald naar een centrale boodschap, welke luidt: “Iedereen wil vrede. Ook jij kunt iets doen met vrede, in jezelf en in je omgeving. Ontdek wat jij praktisch kunt doen als eerste kleine stap en deel dat met anderen.” In alle programma's en in samenwerking met anderen, zijn deze visie en de centrale boodschap het vertrekpunt. De programma’s geven inspiratie om over de eigen persoonlijke relatie met vrede na te denken en daar actief iets mee te doen. Het gevoel van vrede wordt versterkt daar waar reflectie, ontspanning en vrolijkheid voorop staan, zowel als basis als ook gevolg van verbinding met jouw eigen vrede.

Veel mensen zeggen op zoek te zijn naar innerlijke rust. Het Engelse woord 'Peace' betekent behalve vrede ook rust, kalmte, tevredenheid en harmonie. En 'peace of mind' betekent gemoedsrust. Ieder mens heeft het in zich maar is er vaak de verbinding mee kwijtgeraakt. Dat je kunt oefenen om het weer in jezelf naar boven te halen... om die vrede vanbinnen te gaan ervaren, weet bijna niemand. Gezien de huidige ontwikkelingen met crises die zich duidelijk aftekenen in onze samenleving, is er een groeiende behoefte aan inzichten en praktische handvatten als het gaat om innerlijke vrede. Om te midden van al die gebeurtenissen en veranderingen 'gerust' te kunnen blijven en meer en meer vrede te kunnen hebben met hetgeen er gebeurt.

Wist je dat er een variëteit aan mogelijkheden bestaat, om in je eigen omgeving meer vrede te creëren? Om bijvoorbeeld het ‘Inspiratieboek voor innerlijke vrede’ of de workshop ‘Vrede leven’ aan te vragen voor jouw bedrijf, school of buurthuis? Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@peaceinthepark.nl

Inspiratieboek voor innerlijke vrede

Peace in the Park

Workshops

Audio en video

Donaties zijn welkom - Stichting Peace in the Park - NL49 TRIO 0197 7130 92